CONTACT

KEYAH HEALTH SUPPORT

CONTACTFORMULIER KEYAH HEALTH SUPPORT

 

Wil je een afspraak maken met Baukje Fennema, orthomoleculair therapeut Keyah Health Support, of heb je een vraag, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Je e-mail wordt niet direct beantwoord, maar je mag door de week een reactie verwachten binnen 48 uur.  

 
 
 
Afspraak kennismakingsgesprek
Afspraak intake
Afspraak Keyah Health Check Basis
Afspraak Keyah Health Check Plus
Anders...
 
 
Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit contactformulier vraagt om jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat Keyah Health Support met jou kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe Keyah Health Support omgaat met jouw gegevens.
 
 

Op alle diensten van Keyah Health Support zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

TELEFONISCH CONTACT

 

Wil je liever telefonisch overleggen? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens consulten worden telefonische oproepen niet beantwoord, dus het kan zijn dat je niet direct contact krijgt.  Je kunt altijd een berichtje inspreken of een appje sturen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

OPENINGSTIJDEN


Keyah Health Support is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur op bovenstaand telefoonnummer of via e-mail info@keyah.nl

Keyah Health Support werkt uitsluitend op afspraak. 

OP NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

AFSPRAAK ANNULEREN

 

Ben je genoodzaakt om je afspraak af te zeggen? Dan is het fijn als je dat tenminste  24 uur voor je afspraak doet. Afspraken die binnen 24 uur voorafgaand aan je afspraak worden afgezegd, worden (deels) in rekening  gebracht.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kan plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

KEYAH HEALTH SUPPORT

Baukje Fennema, orthomoleculair therapeut

BTW-nummer NL004049682B06

KvK-nummer 85000558

Beroepsorganisatie CAT-Vergoedbaar


www.keyah.nl

info@keyah.nl

KEYAH HEALTH SUPPORT IS AANGESLOTEN BIJ:

CAT_beroepsorganisatie

CAT Vergoedbaar Beroepsorganisatie


Keyah Health Support is aangesloten bij CAT Vergoedbaar. Deze beroepsorganisatie is erkend door meerdere zorgverzekeraars. Deze erkenning zorgt ervoor dat een behandeling door een therapeut die aangesloten is bij CAT-Vergoedbaar (deels) wordt vergoed door de zorgverzekeraar. LEARN MORE

GAT_geschilleninstantie

GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten


Keyah Health Support is aangesloten bij GAT en als CAT-therapeut val ik daarmee onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht van de GAT. De GAT is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende non-profit WKKGZ geschilleninstantie die zich specialiseert in geschillen voor complementaire en alternatieve therapeuten. 

LEARN MORE

Natuur_Diëtisten_Nederland

Natuur Diëtisten NederlandKeyah Health Support is aangesloten bij Natuur Diëtisten Nederland. Natuur Diëtisten Nederland bestaat uit professionele natuurdiëtisten en natuurvoedingskundigen met een zelfstandige praktijk.


Natuur Diëtisten Nederland presenteert zich als kenniscentrum voor natuurlijke voeding op het internet.


LEARN MORE