TARIEVEN


EIGEN RISICO EN VERGOEDINGEN


Consulten Keyah Health Support gaan niet ten koste van eigen risico

Orthomoleculaire consulten gaan niet ten koste van je eigen risico, omdat ze buiten het basispakket vallen.  


Aanvullende ziektekostenverzekering

Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van je ziektekostenverzekeraar, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Je moet voor vergoeding van orthomoleculaire consulten aanvullend verzekerd zijn. De hoogte van de vergoeding van een consult is per verzekeraar verschillend. 


CAT-vergoedbaar

Keyah Health Support is aangesloten bij CAT-vergoedbaar (beroepsvereniging) en is als CAT-therapeut voor je verzekeraar herkenbaar aan het CAT-vergoedbaarschild. De volgende verzekeraars vergoeden de consulten van Keyah Health Support gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket:


 • Zilveren Kruis, Avéro, Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, De drie Zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ) en ONVZ.


CAT_beroepsorganisatie

Hoe werkt het?

Wil je werken aan je gezondheid? Keyah Health Support helpt je graag! Neem contact op via het contactformulier op deze site of bel


Mogelijkheid digitale consulten via Zoom

Woon je in de omgeving en is het voor jou haalbaar om naar de praktijk te komen, dan heeft dat de voorkeur. Woon je echter niet in de buurt of is het voor jou moeilijk om naar de praktijk te komen, dan is dat ook geen probleem. In dat geval plannen we digitale consulten in via Zoom.


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je kunt direct starten met het maken van een afspraak voor de intake, maar je mag ook eerst langskomen voor een kort kennismakingsgesprek als je dat prettig vindt. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom!


Intake

Wil je direct aan de slag? Maak dan een afspraak voor een intake. Voorafgaand aan het intakegesprek ontvang je per e-mail een vragenlijst. Deze vragenlijst vul je volledig in en lever je tenminste een week voor je afspraak via mail in. Aan de hand van de informatie uit je vragenlijst, wordt je afspraak zorgvuldig voorbereid. Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw klachten en wensen.


De Keyah Health Check Basis maakt standaard onderdeel uit van de intake. De Keyah Health Check Plus kan bij het maken van een afspraak voor de intake extra worden aangevraagd.Heb je vooraf aangegeven dat je ook de Keyah Health Check Plus wilt doen, dan is daar tijd voor ingeruimd.

 

Gezondheidsadvies

Met alle verkregen informatie van de vragenlijst, ons intakegesprek en de Keyah Health Check, wordt een gezondheidsadvies passend bij jouw klachten en wensen opgesteld. Dit gezondheidsadvies wordt tijdens je tweede afspraak uitvoerig met je besproken. Het gezondheidsadvies bestaat uit voor jou op maat gemaakte richtlijnen over gezonde voeding, suppletie, beweging, stress en slapen. Mochten er nog aanvullende onderzoeken nodig zijn, dan ontvang je hierover een uitgebreid en goed onderbouwd advies. Er is alle tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Als je de deur uitgaat ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan!

 

Vervolg

Het kan zijn dat jij met je gezondheidsadvies en uitleg tijdens het adviesconsult voldoende richtlijnen hebt om zelf verder aan de slag te gaan. Het kan ook zo zijn dat je behoefte hebt aan meer begeleiding, over een langere periode verdeeld. Om je nieuwe leefgewoonten goed vol te houden, helpt het vaak om een periode onder begeleiding te blijven. Zo kunnen we jouw vorderingen goed volgen, bespreken waar je tegenaan loopt en stellen we aan de hand daarvan eventueel je gezondheidsadvies bij. Je kunt na je intake en adviesconsult kiezen uit een Keyah Support Traject van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Kies je voor een Keyah Support Traject dan kom je in het begin om de twee weken en wanneer je er klaar voor bent, gaan we verder met één keer per maand. Net zolang tot je je doelen hebt bereikt en je de begeleiding niet meer nodig hebt.

 

Op naar een betere gezondheid!

Zo werken we samen aan jouw gezondheid. En dat merk je, voel je en zie je!


Keyah Health Check

Heb je niet een gezondheidsvraag of -wens, maar wil je wel graag weten waar je staat? Dan kun je ook kiezen voor alleen een gezondheidscheck. Daarvoor heb je de keuze uit de Keyah Health Check Basis of de Keyah Health Check Plus.

Keyah_Health_Support

TARIEVEN

UURTARIEF

Keyah Health Support hanteert prijzen die gebaseerd zijn op een uurtarief van 69,- euro.
Dit tarief is ook van toepassing op de tijd voor het uitwerken van adviezen. Deze tijd is al verwerkt in de onderstaande prijzen bij de stappen 1, 2 en 3, met daarin ook kortingen opgenomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Let op: ben je aanvullend verzekerd dan kom je veelal in aanmerking voor een vergoeding, zie 'Eigen risico en vergoedingen'.

WE STARTEN ALTIJD MET EEN KEYAH INTAKE


Je kunt kiezen uit een:

 • Intake inclusief een
  Keyah Health Check Basis
  Consult  à 1,5 uur

  Prijs: € 99,-


of

 • Intake inclusief een
  Keyah Health Check Plus 
  Consult à 1 uur en 45 min

  Prijs: € 129,- 


NA DE INTAKE VOLGT HET KEYAH ADVIES CONSULT


Dit consult bestaat uit een:


 • Adviesconsult à 1 uur, inclusief een op maat gemaakt gezondheidsadvies waar je thuis mee aan de slag kunt!

  Prijs: € 119,-


DAARNA KUN JE VERDER MET EEN KEYAH SUPPORT TRAJECT 


Je kunt kiezen uit een:

 • Keyah Support Traject
  van
  1 maand

(1 extra supportconsult à 1 uur)

Prijs: € 69,- per consult


of


 • Keyah Support Traject
  van
  3 maanden
  (3  extra supportconsulten à 1 uur)

  Prijs: € 65,-
   per consult


of

 • Keyah Support Traject
  van
  6 maanden
  (5 extra supportconsulten à 1 uur)

  Prijs: € 60,-
   per consult

Keyah Health Check

Je kunt er ook voor kiezen om uitsluitend een Keyah Health Check te doen. Hieronder tref je de prijzen aan. Voor meer informatie over de Keyah Health Check klik hier.

- ALLEEN DE KEYAH HEALTH CHECK -

KEYAH HEALTH CHECK BASIS


| Keyah Health Check Basis incl. testen en korte bespreking van de resultaten (totale consultduur ca. 45 min.)|

€ 69,-

KEYAH HEALTH CHECK PLUS


| Keyah Health Check Plus incl. testen en korte bespreking van de resultaten (totale consultduur ca. 1 uur)|

€ 99,-